Denise Hulst
Oprichter en drijvende kracht achter het Betere Werken. Kennis, vele jaren ervaring en inzichten delen en samenwerken. Boeken schrijven, dat ook…

 

 

 

Aimé van GorkomAimé van Gorkom
Medeeigenaar van het Betere Werken en heeft zowel management als directiefuncties vervuld waarin hij veelal verantwoordelijk was voor verandertrajecten. Hij vindt het van groot belang dat een medewerker zich bewust is van het feit dat hij/zij de regisseur is van zijn/haar eigen leven en actief bezig is met het vormgeven hiervan.

 

Henk HaarHenk Haar
Medeeigenaar van het Betere Werken, ervaren coach, begeleider en trainer. Met een duidelijk doel voor ogen kenmerkt mijn begeleiding zich door een open, praktische en actiegerichte benadering. Vanuit een hands-on aanpak help ik mensen graag in beweging te komen en te blijven en daarmee hun doelen te realiseren.

 

Peter KnolPeter Knol
Samen met Denise heeft Peter het Betere Werken vormgegeven, maar dan vooral “achter de schermen”. Zo is hij o.a. vaak het eerste contact met het Betere Werken of juist degene die alles in kannen en kruiken maakt. Hij is van origine arbeidspsycholoog en levert met die expertise een waardevolle bijdrage aan de inhoud van de trainingen.

 

Jan-Thijs van DalenJan-Thijs van Dalen
Groei, hoe mensen en organisaties leren en ontwikkelen, is wat mij inspireert. Dit alles vanuit de overtuiging dat het voor mensen en organisaties een levensbehoefte is om in beweging te blijven.

 

 

Barbara Aalpol
Gedreven en energiek. Sleutelrol daarbij speelt het bevorderen van rust en ontspanning tijdens en rondom het werken. Juist dan ontstaat ruimte voor creativiteit en innovatie.

 

Erwin SmidtErwin Smidt
Erwin is een gedreven trainer en adviseur die focus brengt en ambities weet te realiseren. Dit doet hij door vraagstukken concreet en persoonlijk te maken. Dit helpt mensen om te zien wat zij zelf kunnen bijdragen aan het oplossen van een vraagstuk en het ontwikkelen van inzichten en vaardigheden.

 

 

Carla van Wees
Plezier in het werk, minder werkdruk. Nuchtere en praktische inslag. Niet alleen theorie, maar vooral in de praktijk  met aandacht voor individuele wensen en mogelijkheden.