Het Nieuwe Werken

Het aantal organisaties dat HNW omarmt is nog steeds groeiende.
En als dat besluit dan eenmaal genomen is dan is het zaak om alle lagen binnen de organisatie zo te faciliteren dat zij met vertrouwen het veranderproces in kunnen stappen.
Het Betere Werken verzorgt trajecten op praktisch niveau en op strategisch niveau.

Praktische vaardigheden en Het Nieuwe Werken

Bij verschillende organisaties hebben wij grote trajecten verzorgd in het kader van Het Nieuwe Werken of zijn daar op dit moment mee bezig.
HBW verzorgt trainingen gericht op praktische vaardigheden zoals bijvoorbeeld Clean Desk werken, slim en papierloos E-mail afhandelen en het optimaal inzetten van de beschikbare digitale communicatiemiddelen.

Strategische ondersteuning richting Het Nieuwe Werken

De invoering van Het Nieuwe Werken vraagt een andere houding ten aanzien van communicatie, samenwerken en leidinggeven.
Het Betere Werken ondersteunde verschillende organisaties rond vragen als:

– wat heb je als leidinggevende nodig om in een nieuwe context op een prettige en effectieve manier leiding te geven?
– wat heb je als medewerker nodig om in de nieuwe context je werk prettig te doen, je verbonden te voelen met je collega’s en je werkgever?
– wat heb je nodig om optimaal in teamverband te werken
– wat is er voor nodig om medewerkers vanuit hun eigen kracht en verantwoordelijkheid invulling te geven aan hun werkdag die past binnen de kaders van de organisatie?
– wat spreken we af en wat niet? Is het uberhaupt nodig om iets af te spreken rondom verschillende vraagstukken zoals ruimtegebruik, geluid, thuiswerken?

 

Ook trajecten rondomlaptop-1478611_1280 de huisvestingsvraag verzorgden we en trajecten die vooral inzoomden op cultuur en gedragscomponenten.
Het Betere Werken verzorgde trainingen bij onder andere GGZ centraal, gemeente Apeldoorn, gemeente Veenendaal, de Vlaamse Overheid te Brussel en diverse andere organisaties.

Onze filosofie: aansluiten bij de veranderenergie, top- down & bottom – up gezamenlijk op laten trekken, blijven voeden en inspireren en alle weerstand mag er zijn.

Meer informatie? Bel ons: 0655707201 of stuur ons een bericht.

Uw naam *

Uw email *

Uw bericht *

captcha